Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 11:56 - Jumping

CSI1* Opgl: Deraedt blijft concurrentie voor

De eerste Belgische overwinning op de Easter Tour van het Sentower Park in Opglabbeek is een feit! In de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie was het zonet Christof Deraedt die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Deraedt zadelde voor deze rubriek de 12-jarige merrie Halinka (Cabrio Van De Heffinck) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij in deze speedclass een chronotijd van 61.47 seconden liet noteren.

 

Het zilver was voor de Ierse amazone Anna Duff. Die rekende op de eveneens 12-jarige Starrio (Stakkato) en wist de klok te stoppen op 63.05 seconden. Op de 3de plaats kregen we met Stive Hoflack opnieuw een Belgisch combinatie. Vergezeld van de 8-jarige ruin Fabuleu Vd Watertoren (Mr. Blue) snelde hij door de meet in 63.69 seconden en mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

De Ecuadoriaanse amazone Gabriela Sanchez volgde net na het podium op de 4de plaats. Zij bracht de 11-jarige Anka (Carinjo HDC) aan de meet in 67.31 seconden. De Ierse ruiter Ian Fives sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Lisca H (Quinterder) rond in 67.44 seconden.

 

TAGS   |   ANNA DUFF   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   STIVE HOFLACK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions