Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/10/2019 22:00 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Ines Van den Bosch in vorm!

Ook de Limburgse amazone Ines Van den Bosch is deze week naar Spanje afgereisd voor het laatste deel van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova. Zij startte haar concours in ieder geval goed en werd vanmiddag al de eindlaureate in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Samen met haar NRPS-gefokte ruin Zirocco (Zilverstar T – F: Danny Schaper) kwam zij in een barrage met 4 deelnemers over de meet in 39.13 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De 2de plaats kreeg een Belgisch tintje dankzij de BWP-gefokte Mylord’s Bandit del Keroytin (Edjaz Van ’t Merelsnest – F:Ibe De Wandel), onder het zadel van de Spanjaard Luiz Plaza-Vidal. Zij bleven in die barrage ook foutloos, maar hadden er 42.11 seconden voor nodig voor de eindmeet te bereiken.

 

Ook Axel Vandoorne wist zich met 2 paarden te plaatsen voor de barrage. Hij kreeg met zowel de Zangersheide-gefokte Best Choice Vd Wareslage Z (Best Man Z – F: Karen Keymeulen & Lieven Berckmoes) als met de AES-gefokte Bono ter Linden (Bamako de Muze – F: Hoeve Ter Linden) echter een springenfout en werd zo 3de en 4de.

 

6-jarige paarden

 

Ook in de voorafgaande proef voor de 6-jarige paarden had Van den Bosch zich al naar een mooie klassering gereden. Hier werd ze met de KWPN-gefokte Impossible Dream (Cardento VDL) 4de na een foutje in de basisomloop.

 

De overwinning was hier voor de Ierse ruiter Alex Duffy. Die hield het met de Oldenburg-gefokte Diarados Girl TW (Diarado’s Boy Z – F: Gestüt Lewitz) dubbel foutloos en zette een tijd van 42.13 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions