Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/10/2019 08:09 - Jumping

Nieuwe uitdaging voor Julio Arias Cueva

De Spanjaard Julio Arias Cueva is een van de ruiters die deel uitmaakten van het team van Gilbert De Roock. Aan die samenwerking komt nu echter een eind... Arias maakt gisteren via sociale media bekend dat hij de stallen van De Roock verlaat en zijn eigen weg gaat.

 

Arias: “Na drie fantastische jaren, vol met allerlei ervaringen, persoonlijke en professionele groei, onvergetelijke ervaringen, is het tijd om naar voren te stappen en te focussen op mijn eigen carrière en te werken aan nieuwe projecten. Ik wil alle mensen bedankten die mij deze periode hebben omringd, die me te allen tijde hebben geholpen en gesteund, deuren hebben geopend en me thuis hebben laten voelen, zelfs in een land dat niet van mij is. Ook wil ik de hele familie van GDDR Sporthorses bedanken, bedankt voor zoveel hard werk en opoffering om al onze doelen te bereiken. Het was een eer om deel uit te maken van dit team!”

 

In de 3 jaar dat hij werkte voor Gilbert De Roock wist hij onder andere de CSI2* GP van Mijas, de CSI2* GP van Bonheiden en de CSI3* GP van Lummen te winnen.

 

TAGS   |   GILBERT DE ROOCK   |   JULIO ARIAS CUEVA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions