Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/08/2019 14:18 - Jumping

Verlooy grijpt naast GP winst in Bonheiden

Als slotrubriek werd gisteren op de Springtour van Bonheiden nog de CSI2* GP gesprongen. Het werd een proef waar vooral de toegestane tijd een belangrijke scherprechter was. 5 combinaties slaagden er namelijk in om wel alle balken netjes in de lepels te houden, maar verlieten de ring met 1 strafpuntje voor het overschrijden van die toegestane tijd. Uiteindelijk slaagden er toch nog 6 combinaties in om door te dringen tot de beslissende barrage.

 

Een van hen was Jos Verlooy met de 10-jarige Jacobien Dwerse Hagen (Va Vite), de merrie ze onlangs aankochten van de familie Spits – Ceulemans. Verlooy snelde in de barrage naar een finishtijd van 38.88 seconden en startte zo zijn eerste concours met een 2de plaats in de Grote Prijs. Ook Fabrice Galdini was een van de barragisten met de 10-jarige Just Luck (Cardento VDL). Hij wist de klok dan weer te stoppen op 41.48 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

De winst moesten ze echter laten aan de Nederlander Kevin Jochems, die in het zadel zat van de 9-jarige Flying Jackie (Nabab de Rêve). Zij kruisten de meet in 37.40 seconden en lieten zo het Wilhelmus door de Nikki Club galmen.

 

Net na het podium zagen we de Pool Jan Bobik. Die stuurde de 10-jarige Chacco Amicor ZM (Chacco Blue) naar de meet in 39.09 seconden, maar kreeg daarbij ook wel 4 strafpunten aangerekend. Onze landgenote Tatiana Troiani sloot het rijtje op de 5de plaats. Ook zij kreeg met de 11-jarige Cash Flow III (Calato) 4 strafpunten, maar deed er in 41.06 seconden net iets langer over.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Anthony Wellens met Hope van het Krekelhof (Chin Chin), een 7de plaats voor Wilm Vermeir met Joyride S (Toulon) en een 10de plaats voor Steve Auwers met Extreme M (Vaillant).

 

TAGS   |   FABRICE GALDINI   |   JOS VERLOOY   |   KEVIN JOCHEMS   |   TATIANA TROIANI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions