Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/08/2019 13:58 - Jumping

CSI4 Gorla: Hendrickx scoort in rankingproef

Door het drukke programma in eigen land zouden we bijna vergeten dat er afgelopen dagen ook nog Belgen aan het werk waren in het Italiaanse Gorla Minore. Zo ook regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx. Die liet daar gisteren van zich horen in de 1.50m hoge Longines Rankingproef, die gesprongen werd net voor de afsluitende Grote Prijs. Vergezeld van zijn 9-jarige Kannabis Van Bucxtale (Contact Van De Heffinck) snelde Hendrickx in een barrage met 12 deelnemers door de meet in 34.79 seconden in kwam daarmee net tekort om de overwinning op te eisen.

 

Die was namelijk voor de Italiaan Natale Chiaudani. Die had voor deze rubriek de 12-jarige Cintender (Nintender) gezadeld en had de tijd weten te stoppen op 33.59 seconden. Ook de Zwitser Romain Duguet mocht hier mee op het podium plaatsnemen. Hij had een finishtijd van 35.68 seconden laten noteren en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Cirby (Canturano).

 

De Slovaak Bronislav Chudyba was degene die het podium dan weer net niet wist te halen... Hij stuurde zijn 11-jarige Lester IX (Lord Pezi) naar de meet in 36.28 seconden en strandde daarmee op de 4de plaats. De Macedoniër Luka Zaloznik tenslotte nam hier de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij haalde met de 9-jarige Chablou (Chacco Blue) de meet in 36.31 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   NATALE CHIAUDANI   |   ROMAIN DUGUET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions