Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/08/2019 08:44 - Jumping

Jeroen De Winter 2de in de GP van Lanaken!

Jeroen De Winter kan met een tevreden gevoel terugblikken op de eerste week van de Z-tour in Lanaken! Nadat hij eerder op de dag al tot tweemaal toe net naast de overwinning greep was het ook in de afsluitende CSI2* GP van dat. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen stuurde de Antwerpenaar zijn 9-jarige merrie Karmelita van den Dries (Diamant de Semilly) naar de meet in 38.87 seconden en moest zo voor de 3de keer op één dag tevreden zijn met de 2de plaats.

 

Het was de Nederlandse topruiter Leopold van Asten die De Winter van de overwinning wist te houden. Hij was vergezeld van zijn 15-jarige VDL Groep Zidane (Heartbreaker) en wist de klok te stoppen op 37.67 seconden. De Marokkaan El Ghali Boukaa vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij zadelde de 11-jarige Ugolino du Clos (l’Arc de Tromphe) en haalde de eindmeet in 39.98 seconden.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 kleurden opnieuw Belgisch met op de 4de plaats Pieter Clemens en zijn 11-jarige ruin Caldero (Camaro M). De stalruiter van Jos Lansink klokte af in 38.99 seconden, maar kreeg daarbij onderweg ook nog wel een springfout te verwerken. Dat was ook het geval voor Brecht Bille, die de 10-jarige Q Cortina Z (Quidam de Rêvel) onder het zadel had. Hij deed er dan weer 42.44 seconden over om zijn barragerit af te leggen.

 

TAGS   |   BRECHT BILLE   |   EL GHALI BOUKAA   |   JEROEN DE WINTER   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions