Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 18:56 - Jumping

CSI3* GP van Bonheiden voor Vanderhasselt!

Na de finalerubrieken voor de jonge paarden was het vanmiddag GP-time in de vernieuwde Nikki Club van Bonheiden! 9 combinaties wisten zich in de CSI3* GP over een hoogte van 1.50m te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop netjes de 0 op het scorebord wisten te houden. Het was uiteindelijk onze landgenoot Christophe Vanderhasselt die met de overwinning ging lopen. In het zadel van zijn 11-jarige merrie Identity Vitseroel (Air Jordan Z) wist hij de eindmeet te bereiken in 37.73 seconden en zo de concurrentie de loef af te steken.

 

De Nederlander Siebe Kramer wist het dichtst in de buurt te komen met zijn 12-jarige Zizi Donaldson (Quidam de Rêvel). Hij had er echter 38.53 seconden voor nodig en kwam zo 80 honderdsten van een seconde tekort voor de winst in dit hoofdnummer. De Fransman Titouan Schumacher vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 39.10 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 12-jarige Atome Z (Amadeus Z).

 

Ook Rik Hemeryck was een van de barragisten met zijn 11-jarige hengst Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom). Het duo wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden, maar strandde uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 39.62 seconden. De 5de plaats tenslotte ging opnieuw naar Frankrijk met Geofroy de Coligny en de 13-jarige Sorrento du Plessis (Calin du Plessis). Zij wisten de klok te stoppen op 39.63 seconden.

 

Ook verderop in het klassement zagen we nog enkele landgenoten zich klasseren. Zo was er een 7de plaats voor Jeroen Appelen met Grappeloup van het Reenhof (Larino), een 8ste plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), een 11de plaats voor Bart Clarys met Joie de Toulon (Toulon) en een 12de plaats voor Hanne Mertens met Brunello Di Fer (Bamako de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions