Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 18:02 - Jumping

CSI2* Lanaken: De Winter grijpt naast winst

Onze landgenoot Jeroen De Winter heeft vanmiddag op de Z-tour van Lanaken net naast de overwinning gegrepen in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie... In de zadel van zijn 13-jarige merrie Gretel S (Corland) wist hij in de 2de fase een tijd van 31.69 seconden op het scorebord te zetten waarmee hij net tekort kwam voor de eerste plaats.

 

Het was de Marokkaanse ruiter Abdelkebir Ouaddar die met de overwinning ging lopen. Ouaddar, die in het verleden furore maakte met de indrukwekkend springende Quickly De Kreisker, haalde met de 8-jarige Brookly de Hus (Conrad de Hus) de eindmeet in 31.43 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Op de 3de plaats kregen we de Franse amazone Charlotte Spaas Levallois, de vriendin van Jeroen De Winter. Zij zadelde voor deze rubriek de 15-jarige Eblesse Van Het Scheefkasteel (Nonstop) en klokte af in 31.70 seconden.

 

Ook de andere plaatsen in de top 5 gingen naar Frankrijk met op de 4de plaats Romain Potin. Die strandde met de 10-jarige Vibrato d’Enocq (Diamant de Semilly) net naast een podiumplaats na een finishtijd van 32.07 seconden. Amazone Laura Monier sloot het rijtje af op de 5de plaats. Die stuurde haar 9-jarige Petter Patter (Phlox) naar de meet in 33.44 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een ex aequo 17de plaats voor Koen Vereecke met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) en voor Kirsten Rombouts met Lazzaro Van ’T Leetereind (Goldfever Van ’T Heike) en een 20ste plaats voor Olivier Van Roosbroeck met Kallano van het Koetshuis (Quasimodo Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions