Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 17:39 - Jumping

CSIYH1* Bonh: 3 op 3 voor Charlotte Philippe

Onze landgenote Charlotte Philippe heeft op de Springtour van Bonheiden opnieuw een hattrick gescoord in de rubrieken voor de 7-jarige paarden! Net als in het Hippisch Centrum De Peelbergen enkele weken geleden wist zij na de 2 kwalificatierubrieken nu ook de finalerubriek op haar naam te schrijven. Haar partner van dienst was opnieuw de SBS-gefokte merrie Godiva S (Andiamo), een fokproduct van Albert Peffer. In een barrage waarvoor zich maar liefst 17 combinaties wisten te plaatsen kwam het duo aan de meet in 36.21 seconden en mocht zo opnieuw bovenaan het klassement plaatsnemen.

 

De Duitser Harm Lahde, die even voordien al de finalerubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen, moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Hij had met de KWPN-gefokte Oak Grove’s Zilzal (Zambesi TN – F: R. De Groot) een tijd van 36.39 seconden laten noteren. De 3de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Gregory Wathelet met de SCSL-gefokte Argentina de La Marchette (Acajou de La Marchette – F: Hubert Wathelet). Wathelet kruiste de meet in 37.04 seconden en mocht zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

De Nederlandse amazone Aniek Diks nam vervolgens de 4de plaats voor haar rekening. Zij zat in het zadel van de KWPN-gefokte Harm (Spartacus TN – F: Stal Vd Berg) en haalde de finish in 37.69 seconden. Met een tijd van 38.48 seconden tenslotte was de 5de plaats voor onze landgenote Ann Carton-Grootjans. Zij kon hiervoor dan weer rekenen op de BWP-gefokte Malissa de Muze (Vigo D’Arsouilles – F: Heli De Baere).

 

Voor Hanne Mertens was er nog een 6de plaats met Meursault Di Fer (I Am Moerhoeve’s Star – F: Jan Mertens), voor Christophe Vanderhasselt een 7de plaats met Gotha de La Brasserie (I’M Special De Muze – F: Jacques Pellaux), voor Lies Malisart een 8ste plaats met Danzel Z (Diamant de Semilly – F: Dr. W. Malisart), voor Gregory Wathelet een 9de plaats met Melia de Regor (Elvis Ter Putte – F: Johan Veldeman), voor Ugo Berrittella een 10de plaats met Moonlight (Emerald Van’ t Ruytershof) en voor Christophe Vanderhasselt ook nog een 12de plaats, ditmaal met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Luc Henry).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions