Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 17:19 - Jumping

CSI2* Lanaken: Gregory Vos net niet...

Op de Z-tour van Lanaken werd er vanmorgen op de Alme Z Arena gestart met een 1.30m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin was er opnieuw een mooie prestatie voor Gregory Vos met zijn 9-jarige Danke Schon Second Life Z (Der Senaat 111)! Vos, die gisteren in de 1.25m rubriek ook al 3de was met dit paard, snelde in deze speedclass naar een finishtijd van 53.09 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning...

 

Die moest hij laten aan de Nederlander Piet Raijmaker Jr., die de 8-jarige Gomez Imprezz (Nabab de Rêve) onder het zadel had. Raijmakers wist de klok te stoppen op 52.97 seconden en zo de concurrentie te verschalken. Het brons was voor de Marokkaan El Ghali Boukaa. Die zat in het zadel van de 8-jarige Galoubet L (Baloubet du Rouet) en wist de finish te behalen in 53.72 seconden.

 

De Duitse amazone Anuschka Zewe wist het podium dan weer net niet te halen. Zij stuurde haar 9-jarige Crazy Gine (Contagio) naar de meet in 56.49 seconden en moest daarmee tevreden zijn met de 4de plaats. De Amerikaanse Veronica Tracy tenslotte nam plaats 5 voor haar rekening. Zij had er met de 14-jarige Wce Falco (Cruising) 56.97 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Nathan Budd met Calvi des Rosiers Z (Calvaro Z) en een 14de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Milles (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   EL GHALI BOUKAA   |   GREGORY VOS   |   PIET RAIJMAKERS JR.

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions