Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 17:03 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Appelen 2de in finale 6j!

Het voormiddagprogramma van de slotdag van jumping Bonheiden stond vanmorgen in het teken van de finalerubrieken voor de jonge paarden. In de finalerubriek voor de 6-jarige paarden kwam Jeroen Appelen weer bijzonder sterk voor de dag met zijn Zangersheide-gefokte hengst Neverland Z (Numero Uno – F: Yves Vansteenwinkel). Appelen wist zich samen met nog 10 anderen te plaatsen voor de barrage, maar kwam daarin net als donderdag net tekort voor de overwinning nadat hij de een chronotijd van 37.57 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Het was de Duitser Harm Lahde die Appelen van de overwinning wist te houden. Hij was vergezeld van de KWPN-gefokte Oak Grove's I'M The One (I’M Special de Muze – F: Fam. Breukink) en wist de klok te stoppen op 37.41 seconden. De 3de plaats was voor de Deense ruiter Soren Moeller Rohde. Die kruiste met de Holstein-gefokte merrie Alegra Ask (Canstakko – F: Stutteri Ask) de meet in 38.60 seconden en mocht zo ook op het podium plaatsnemen.

 

De andere plaatsen in de top 5 gingen naar Groot-Brittannië met op de 4de plaats  amazone Charlotte Barry. Die finishte met Durango M A (Taquin de l'Extase) in 42.51 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. Ook de Brit Joe Clee wist in 48.19 seconden nog een foutloze barragerit neer te zetten. Hij deed dit met Ballinalard (Balloon).

 

Verderop in het klassement wist ook Ben Schuurmans nog met 2 paarden de prijzen te halen. Hij werd 7de met Navaro Van ’T Meerhof (Diamant de Semilly – F: Peter Verhelst) en 10de met Noulonvit V/D Bien d’17 (Toulon – F: Martin Schuurmans).

 

TAGS   |   HARM LAHDE   |   JEROEN APPELEN   |   SOREN MOELLER ROHDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions