Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 06:59 - Jumping

CSI3* Bonh.: Clarys wint avondrubriek!

In Bonheiden werd de dag gisterenavond afgesloten met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Ook hierin kregen we een Belgische overwinning dankzij Bart Clarys en zijn 8-jarige merrie Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL). Clarys, die zich ook al wist te klasseringen in de 2 voorafgaande rubrieken, snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 24.60 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Het zilver ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde amazone Sanne Thijssen. Zij zadelde de 10-jarige Carado 3 (Cornado Nrw) en slaagde erin om een chronotijd van 25.04 seconden op het scorebord te zetten. De Fransman Guillaume Foutrier nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij had er met de 8-jarige Fayerbal du Ronchy (Baloubet du Rouet) 25.06 seconden voor nodig voor aleer de finish te bereiken.

 

Wilm Vermeir hield vervolgens de 4de plaats opnieuw bij ons. Hij was vergezeld van de eveneens 8-jarige Big Lord Carthago (Mylord Carthago) en klokte af in 25.26 seconden. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist op te eisen was de Zweedse Sandra Fransson. Zij liet met de 10-jarige Charouet (Clooney) een tijd noteren van 25.60 seconden en sloot daarmee de top van het klassement dus af.

 

Voor Jos Verlooy was er nog een 8ste plaats met Kontador Vdm (Eldorado van de Zeshoek) terwijl Ugo Berrittella met Kouchette Ter Goes Z (Kannan) nog 12de werd.

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions