Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 06:31 - Jumping

CSI2* Lanaken: Bart Anthonissen op kop!

Onze landgenoot Bart Anthonissen heeft gisteren op de Z-tour in Lanaken opnieuw een internationale overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de 1.25m rubriek van de CSI2* competitie was hij de beste met de 9-jarige merrie Abbylithya Z (Andiamo), waarmee hij afgelopen winter al verschillende internationale rubrieken mee wist te winnen. In een tabel A tegen de klok zette hij een chronotijd van 55.97 seconden op het scorebord.

 

De 2de plaats ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Anuschka Zewe met de 11-jarige merrie Cookie 57 (Cristallo 7). Zij hadden er 56.51 seconden voor nodig vooraleer de meet te bereiken en strandden zo dus op de eerste ereplaats. Ook  Gregory Vos was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden en nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de 9-jarige Danke Schon Second Life Z (Der Senaat 111) naar de meet 58.13 seconden.

 

De Nederlander Pieter Raijmaker Jr. nam de andere top-5 klasseringen voor zijn rekening. Met de 8-jarige Gomez Imprezz (Nabab de Rêve) werd hij 4de na een chronotijd van 59.29 seconden terwijl hij met de 9-jarige Babybell Z (Bufero van het Panishof) op de 5de plaats strandde na een tijd van 59.97 seconden.

 

Anthonissen werd ook nog 6de met Greetje de Vinck (Ugano Sitte), Nicky Dillien 7de met Natan Van Overis Z (Nonstop) en Matie Delree 10de met Eis Lusette Z (Namelus R).

 

TAGS   |   ANUSCHKA ZEWE   |   BART ANTHONISSEN   |   GREGORY VOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions