Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2019 06:19 - Jumping

Opnieuw goud voor de Belgische Young Riders!

Voor het 3de jaar op rij heeft het Belgische Young Rider Team gisterenavond goud behaald in de landenwedstrijd van Opglabbeek! Chef d’équipe Rik Deraedt had voor deze Nations Cup een bijzonder sterk team samengesteld bestaande uit Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), Maartje Verberckmoes met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte), de regerende Belgische Kampioen bij de Juniors Simon Morssinkhof met Perigrosso (Perigueux) en de regerende Belgische Kampioen Young Riders Gilles Thomas met Konak (Nabab de Rêve).

 

In de eerste ronde wisten zowel Vermeiren als Verberckmoes het netjes foutloos te houden. Thomas verzamelde na een springfout en een tijdfout 5 strafpunten en Morssinkhof zorgde met 8 strafpunten voor het schrapresultaat. Met een totaal van 5 strafpunten stonden ze op dat moment op de 2de plaats.

 

Maar in de tweede ronde zette ons team de situatie nog helemaal recht! Enkel Morssinkhof wist het met 5 strafpunten niet foutloos te houden waardoor we de tweede ronde eindigen met 0 strafpunten en in totaal dus 5 strafpunten verzamelden.

 

Het zilver ging naar Zwitserland met een teamtotaal van 14 strafpunten en het brons voor Duitsland met 17 strafpunten. Denemarken, dat na de eerste ronde aan de leiding stond, zakte in de tweede ronde weg en werd finaal 4de met 20 strafpunten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions