Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 22:23 - Jumping

CSIOY Opgl.: Morssinkhof snelt naar winst!

Op het jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek heeft Limburger Simon Morssinkhof vanmiddag voor een nieuwe Belgische overwinning gezorgd! In de 1.45m rubriek voor de Young Riders was hij vanmiddag de beste met de 11-jarige merrie Daloa (Lupicor). In een tabel A rechtstreeks op tijd finishte hij in 59.26 seconden en had zo na zijn 3de plaats van woensdag opnieuw een topklassering te pakken!

 

Het zilver ging naar Duitsland en daarvoor zorgde amazone Teike Carstensen. In het zadel van de 10-jarige Constanze 55 (Colman) deed zij er 59.59 seconden over om de meet te bereiken. Op de 3de plaats kregen we met de Française Camille Conde Ferreira nog een amazone op het podium. Zij snelde met de 10-jarige Dark Lady du Val du Geer (Toulon) naar de meet in 60.11 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

Net na het podium kregen we dan nog een ex aequo. Zowel de Deen Konstantin Deeken Künnemann met de 11-jarige Cevin (Cornet du Lys) als de Britse Taisie de Gruchy met de 8-jarige Live The Life (Zanzibar) kwamen binnen in 63.78 seconden.

 

Ook Arnaud Gaublomme wist zich nog te klasseren. Hij werd 12de met Plato de Muze Z (Plot Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions