Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 22:01 - Jumping

CSI2* Lanaken: Nathan Budd op het podium!

Na de ochtendrubriek voor de CSIU25 competitie stond er vanmiddag op de Ratina Z Arena in Lanaken een 1.40m rubriek van de CSI2* competitie op de planning. Nathan Budd wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 10-jarige Varesco des Rosiers (Cassini I)! In een tabel A in 2 fasen special snelde hij door de meet in 34.11 seconden en bezette daarmee de 3de plaats in het klassement.

 

De snelste van het peloton was de Duitser Patrick Afflerbach. Die haalde met de 14-jarige Cassito 3 (Cassini I) de meet in 33.50 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven. Op de 2de plaats kregen we de Tsjech Martin Reznicek. Die zadelde de 9-jarige Caro Zwei B (Cassitano) en wist een tijd van 33.95 seconden op het scorebord te zetten.

 

Net na het podium zagen we de Deen Kristian Skovrider. In het zadel van de 10-jarige Zocker 19 (Zandor) wist hij de finish te halen in 34.20 seconden. Joris Vergauwen, die gisteren nog de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij bracht de 12-jarige Tresor D Arsouilles (Taran de la Pomme) veilig aan de meet in 34.56 seconden.

 

Voor Vincent van de Poel was er nog een 14de plaats met Helianthe (Quadrillo) terwijl er oor Kirsten Rombouts nog een 19de plaats was met Lazzaro Van ’T Leetereind (Gold Fever Van ’t Heike).

 

TAGS   |   JORIS VERGAUWEN   |   MARTIN REZNICEK   |   NATHAN BUDD   |   PATRICK AFFLERBACH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions