Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 21:42 - Jumping

T. Philippaerts 2de in de CSIYJ Grand Prix!

Na de ochtendrubriek voor de Juniors was het vanmorgen opnieuw GP-time op het jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park! In de 1.40m hoge Grote Prijs voor de Young Riders en Juniors wisten zich 10 combinaties te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden. Een van hen was Limburger Thibault Philippaerts, die voor deze rubriek de 8-jarige Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno) had gezadeld. Zij kruisten in de barrage de meet in 37.41 seconden en kwamen daarmee net tekort voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Het was de Française Camille Conde Ferreira die een nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Zij stuurde de 10-jarige Varenta Gem (Allegreto) naar de meet in 37.20 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Net na Philippaerts kwam de Noorse amazone Ingrid Gjelsten. Vergezeld van de 10-jarige Jackson Van De Bisschop (Flipper d’Elle) bezette zij de 3de plaats nadat ze de chrono wist te stoppen op 39.45 seconden.

 

De laatste die de barrage nog foutloos wist af te leggen was de Duitse amazone Teike Carstensen. Zij had er met de 9-jarige Corthina (For Fashion) 40.07 seconden voor nodig om de meet te bereiken en strandde daarmee net naast het podium. Met een tijd van 36.02 seconden kwam de snelste rit echter van de Duitser Hannes Ahlmann met de 13-jarige Sunsalve (Singulord Joter). Helaas kreeg hij in de haast een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met de 5de stek.

 

Voor Alexander Housen was er nog een 6de plaats met Cassandra Hsp (Sandro Boy), voor Mathias Hazebroek een 9de plaats met Gran Mamut (Toulon) en voor Lore Decock een 10de plaats met Heschun Van T Ameldonk (Wandor van de Mispelaere).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions