Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 20:57 - Jumping

CSI1* Lanaken: De Winter en de Laet in top 5

Het programma op de Ramiro Z Arena van Lanaken startte vanmorgen opnieuw met een rubriek van de CSI1* competitie. In deze 1.15m rubriek wisten voor ons land Jeroen De Winter en Caroline de Laet zich naar een plaats in de top 5 van het klassement te rijden. De Winter, die de afgelopen dagen al meermaals de prijzen wist te halen, deed dat met de 6-jarige merrie Karenina Z (Kannan). Na een finishtijd van 34.99 seconden in de 2de fase wist hij zich zelfs nog net te verzekeren van een plaatsje op het podium. De Laet slaagde daar dan weer net niet in... Zij stuurde de eveneens 6-jarige Nelson Van Seven Oaks (Inshallah de Muze) naar de meet in 35.00 seconden en bezette zo dus de 4de plaats.

 

De winst was voor de Nederlandse amazone Meike Zwartjens, die gisteren nog genoegen moest nemen met de 2de plaats. Zij klokte met de 9-jarige Fritz (Berlin) af in 32.48 seconden en was daarmee vandaag wel de beste. Na een 5de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Duitse amazone Carina Madeline Janßen. Zij bracht haar 11-jarige Lola K (Landor S) vandaag aan de meet in 34.92 seconden. De 5de plaats tenslotte was nog voor de Française Clementine Wegiersky met de 10-jarige Vanilly Sky de Verzy (Kannan). Zij hadden er 35.11 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Christine Vanderschelden met Chance D’ Odeur Z (Copin van de Broy), een 9de plaats voor Charlotte Peeters met Vahina (Diamant de Semilly) en een 13de plaats voor Jan van Alken met Mousse van de Start (Tonixe).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions