Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 19:05 - Jumping

CSI2* Bonh.: Philippe opnieuw in de prijzen!

Onze landgenote Charlotte Philippe heeft zich vanmorgen opnieuw in de kijker gereden op de Springtour van jumping Bonheiden! Philippe, die de voorbije dagen al 3 rubrieken wist te winnen, snelde met haar 11-jarige Cordovero By Marstyl (Cambito van de Helle) in de 1.30m rubriek naar een finishtijd van 57.49 seconden en verzekerde zich daarmee van de 3de plaats op het podium.

 

Bovenaan het klassement stond de Fransman Titouan Schumacher. Die rekende voor deze rubriek op de 10-jarige ruin Jaqui (Ogano Sitte) en was met zijn tijd van 55.82 seconden toch ruim sneller dan de concurrentie. De 2de plaats ging naar de Brit Christopher Smith. Die stuurde zijn 17-jarige Coriander Van ’T Vennehof (Triomphe de Muze) naar de meet in 57.28 seconden en wist zo dus nog net onze landgenote voor te blijven.

 

Op de 4de plaats kregen we met Elizabeth Forrester opnieuw een Franse combinatie. Zij kwam over de meet in 57.79 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Elivander Emaire (Numero Uno). Onze landgenoot Rik Hemryck tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij wist met de 8-jarige Loupiac de Sclef (Ugano Sitte) een tijd van 58.66 seconden op het scorebord te zetten.

 

Voor Jeroen Appelen was er nog een 6de plaats met Let’s Dream (Andretti Z), voor Ben Schuurmans een 16de plaats met Limoncello Van ’T Meerhof (Toulon) en voor Lies Malisart een 17de plaats met Dialda (SIEC Vigaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions