Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 18:52 - Jumping

CSIOJ Opgl.: de Hornois in de top 3!

Op het jeugdconcours van het Limburgse Sentower Park werd er vanmorgen op de Ashford Arena reeds om 08.00u gestart met de eerste rubriek van de dag. In deze 1.40m rubriek voor de Juniors zagen we een mooie prestatie van Caro-Belle de Hornois en haar 11-jarige merrie Idyllis L (Andiamo). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam de jonge amazone over de meet in 61.24 seconden en startte haar dag zo met een podiumplaats.

 

De winst moest ze echter laten aan de Ierse Jennifer Kuehnle, die gisteren ook al de Grote Prijs wist te winnen. Zij kruiste met de 9-jarige Consun (Air Jordan Z) de meet in 59.33 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. Op de 2de plaats kregen we met de Duitse Calvin Böckmann nog iemand die de voorbije dagen al sterk wist te presteren. Zij stuurde haar eveneens 9-jarige Colourful 4 (Chamberland) naar een finishtijd van 60.29 seconden en moest zo net als gisteren tevreden zijn met de eerste ereplaats.

 

Net na de Hornois zagen we dan de Fransman Dylan Ringot. Die zadelde de 11-jarige Unka Senton Andyl (Norton D’Eole) en moest genoegen nemen met de 4de stek na een chronotijd van 62.34 seconden. De Brit Oliver Tuff tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 10-jarige Esgracia (Warrant) een tijd van 62.55 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions