Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 18:40 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Rachel Steffen op het podium

Op de Ratina Z Arena van de Z-tour in Lanaken werd er vanmorgen gestart met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie! Amazone Rachel Steffen wist daarin voor het beste Belgische resultaat met haar 8-jarige ruin Lightning (Gitano Van Berkenbroeck)! In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen kwam Steffen over de meet in 39.59 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats in het klassement!

 

De winst in dit ochtendnummer was echter voor de Britse Kirstie Leighley. Die zadelde de 13-jarige Sunshine de La  Love (Dollar Dela Pierre) en had er maar 38.18 seconden vooraleer ze de eindmeet wist te kruisen. Ook de Française Charlotte Lebas wist de prestatie van Steffen nog te overtreffen. Zij zette met haar 10-jarige Donatella de La Pomme (Bamako de Muze) een tijd van 38.75 seconden wat haar dus de 2de plaats opleverde.

 

Op de 4de plaats kregen we met Charlotte Spaas Levallois nog een Franse amazone, al heeft zij natuurlijk ook wel Belgisch bloed door de aderen stromen. Zij was vergezeld van de 10-jarige Lady Lyn Vd Neyen Z (Lord Z) en haalde de eindmeet in 41.95 seconden. De Duitse Alicia Von Daniels sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 10-jarige Joe Zapatero (Zapetero) een tijd van 44.41 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 7de en een 10de plaats voor Jeroen De Winter, dit met de paarden L’ Innocence Van ’T Meulenhof (Diamant de Semilly) en Jota van het Leliehof (Vertigo Saint-Benoit). Voor Vicky van de Poel tenslotte was er nog een 11de plaats met La Costa (Gitano Van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   CHARLOTTE LEBAS   |   KIRSTIE LEIGHTLEY   |   RACHEL STEFFEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions