Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 18:25 - Jumping

CSI2* Bonh.: Ochtendwinst voor Auwers!

Op de springtour van Bonheiden startte de voorlaatste dag vanmorgen met een 1.15m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin was het onze landgenoot Steve Auwers die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. Auwers, die de voorbije dagen al tweemaal vrede moest nemen met de 2de plaats, stuurde in deze tabel A in 2 fasen zijn 14-jarige ruin Checker 27 (Chico’s Boy) naar een finishtijd van 27.15 seconden en had zo dus toch zijn overwinning te pakken!

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Senne Leys met de 10-jarige merrie Chantilly Z (Chapultepec La Silla). Hij deed er 27.43 seconden over om zijn 2de af te leggen moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats was voor de Britse amazone Jessica Botham. Die zadelde de 13-jarige Utah’s Utopia (Utah Van Erpekom) en wist een chronotijd van 29.38 seconden op het scorebord te zetten. Daarmee hield ze haar landgenote Elizabeth Forrester dan weer van het podium... Die klokte met de 8-jarige Gassara (Zirocco Blue VDL) af in 29.39 seconden en werd zo dus 4de. De 5de plaats kleurde opnieuw Belgisch met de Waalse amazone Tatiana Troiani. Die zat in het zadel van haar 17-jarige Sister van de Wolvendries (Contra-A) en stopte de klok op 30.62 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jade Kinsabil met Grappa de Leau (Goldfever I), een 9de plaats voor Lies Malisart met Charismo C (Catoki), een 10de plaats voor Sam Mattheeusen met Mojito van den Haagakkers (Zirocco Blue VDL) en een 11de plaats voor Ugo Berrittella met Cornet Accorado (Call Me Number One).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions