Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 08:08 - Jumping

CSI2* Bonh.: Podiumplaats voor Pieter Kenis

Na de rubriek voor de 7-jarige paarden werd gisterenavond op de Springtour van Bonheiden opnieuw overgeschakeld naar de rubrieken voor de CSI2* competitie. Zo was er in de 1.40m rubriek een podiumplaats voor Pieter Kenis en zijn 8-jarige Byzance Mail (Iowa). Kenis, die de laatste weken, regelmatig de prijzen weet te halen, stuurde in de 2de fase zijn merrie naar de meet in 35.75 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

Het was de Fransman San Bouven die hier met de overwinning ging lopen. Hij zadelde de eveneens 8-jarige Larona R (Andiamo) en wist nipt de concurrentie voor te blijven nadat hij een finishtijd van 35.30 seconden liet noteren. Ook de Britse amazone Rose Moss wist het nog sneller te doen dan Kenis. Zij zette met haar ook al 8-jarige African Affair (Billy Congo) een tijd van 35.63 seconden op het scorebord en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook plaats 4 ging naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde dan weer Katinka Brogaard! Zij zat in het zadel van de 8-jarige Galveston G (Querly-Elvis) en wist de eindmeet te halen in 37.19 seconden. De top 5 van het klassement werd nog vervolledigd door de Française Coralie Leducq. Zij finishte met haar 10-jarige Verdi d’Orbec (Dollar Dela Pierre) in 37.26 seconden.

 

Voor Fabrice Galidini was er dan weer een 6de plaats met Just Luck (Cardento VDL).

 

 

TAGS   |   PIETER KENIS   |   ROSE MOSS   |   SWAN BOURVEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions