Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 07:52 - Jumping

CSI1* Lanaken: Swinnen snelt naar winst!

Net na de middag stond er gisteren op de Ramiro Z Arena van de Z-tour een 1.15m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI1* competitie op het programma. Ook hierin kregen we een Belgische overwinning dankzij Lander Swinnen en de 8-jarige Livingstone E (Fidjy Of Colors). Swinnen, die als een van de laatsten in de ring verscheen, finishte in deze speedclass in 64.36 seconden en wiste daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Meike Zwartjens. Zij kwam over de eindmeet in 66.46 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Fritz (Berlin). Op de 3de plaats kregen we met Nathalie De Martin dan weer opnieuw een Belgische amazone. Zij leek met de 8-jarige merrie La Toya de La Pomme (Marius Claudius) lange tijd op weg naar de overwinning na een chronotijd van 68.59 seconden, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de 3de plaats.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen naar Duitsland met op de 4de plaats Maja Möltgen. Die zadelde de 12-jarige Countess Of Highfields (Cockpit) en deed er 70.21 seconden over vooraleer de finish te bereiken. Haar landgenote Carina  Madeleine Janßen sloot het rijtje af op de 5de plaats. Zij bracht de 11-jarige Lola K (Landor S) veilig aan de meet in 70.30 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Raphael Blavier met Don Juan du Bouly (Calvaro), een 7de plaats voor Caroline De Laet met Nelson Van Seven Oaks (Inshallah de Muze), een 11de plaats voor Christine Vanderschelden met Chance D’Odeur Z (Copin van de Broy), een 12de plaats voor Jules Vermeersch met Fanturo (Canturo), een 15de plaats voor Jessica Prevot-Xhonneux met Valiska du Finiels (Alibi de Laubry), een 17de plaats voor Jeroen De Winter met Karenina Z (Kannan), een 19de plaats voor Charlotte Peeters met Vahina (Diamant de Semilly) en een 20ste plaats voor Jade Van Renterghem met Eveline (Corland).

 

TAGS   |   LANDER SWINNEN   |   MEIKE ZWARTJENS   |   NATHALIE DE MARTIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions