Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 07:36 - Jumping

CSIOJ Opgl.: Gilles Nuytens 4de in de GP!

De laatste 2 dagen van het jeugdconcours van Opglabbeek staan zo goed als volledig in het teken van de landenwedstrijden. Gisteren werden daarom de laatste 2 Grote Prijzen al gesprongen, te beginnen met die voor de Juniors! Daarin wisten 7 combinaties de basisomloop foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder die 7 ook onze landgenoot Gilles Nuytens, die donderdag al een rubriek wist te winnen. Nuytens rekende vandaag op de 10-jarige merrie Jade S (Diarado) en strandde uiteindelijk net naast een podiumplaats nadat hij de klok wist te stoppen op 37.82 seconden.

 

De winst ging naar de Ierse amazone Jennifer Kuehnle. Die zat in het zadel van de 9-jarige merrie Consun (Air Jordan Z) en wist de concurrentie te verschalken nadat ze een tijd van 36.39 seconden op het scorebord wist te zetten. De 2de plaats was voor de Deen Theodor Linde. Die stuurde de 13-jarige Salto des Nauves H D C (Dollar Dela Pierre) naar de meet in 36.85 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning. De 3de die het nog sneller wist te doen dan Nuytens was de Duitser Hannes Ahlmann. Die was vergezeld van de 12-jarige Nerrado (Nekton) en kruiste de meet in 37.21 seconden. Net na Nuytens zagen we dan nog de Nederlander Philippe Houtackers, de zoon van Yves Houtackers. Hij klokte met de 17-jarige Concano (Come ON) af in 46.16 seconden en sloot daarmee de top 5 van het klassement af.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Marthe van Gorp met haar Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado), een 11de plaats voor Thibault Philippaerts met Jaimi Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg), een 16de plaats voor Lena Leonard met Gloria Vh Kluizebos (Contact Van De Heffinck) en een 19de plaats voor Anthony Philippaerts met Quincasco Van' T Koningshof Z (Quinar Z).

 

TAGS   |   GILLES NUYTENS   |   HANNES AHLMANN   |   JENNIFER KUEHNLE   |   THEODOR LINDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions