Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2019 07:20 - Jumping

CSIYH* Lanaken: Winst voor Van Roosbroeck

Naast de rubrieken van de CSI2*, CSI1* en CSIU25 staat er op de Z-tour in Lanaken ook een competitie voor de 6-jarige paarden op het programma. In de openingsrubriek kregen we gisteren direct een Belgische overwinning dankzij Olivier Van Roosbroeck en zijn BWP-gefokte Narengo Stb (Bisquet Balou C – F: Sophie De Roeck). Van Roosbroeck, die de afgelopen weken met de hengst ook al bijzonder sterk voor de dag kwam in de PAVO Hengstencompetitie, snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 26.47 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Op de 2de plaats kregen we de Fransman Romain Potin, die eerder op de dag ook al twee keer de prijzen wist te halen. Hij zat in het zadel van de SF-gefokte Darlin des Amusoires (Vigo Cece) en wist een finishtijd van 26.49 seconden op het scorebord te toveren. Het brons ging naar onze Noorderburen met Piet Raijmakers Jr. en de Zangersheide-gefokte I’m Specialized Z (I’m Special de Muze – F: R. Das). Zij kruisten de meet in 27.19 seconden en wisten daarmee nipt hun landgenoot Henry de Wulf van het podium te houden. Die klokte met de eveneens Zangersheide-gefokte Seleste B Z (Spartacus Tn – F: Pascalle Bergmans) af in 27.35 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de stek. De 5de plaats tenslotte was nog voor de Britse Carron Nicol. Die wist met haar Damian (Vleut) de finish te halen in 27.89 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Caroline de Laet met Nouvelle d’Or Van ’t Misthof (Dore Van ’t Zorgvliet – F: Stijn En Mieke Willems – Hoet), een 7de plaats voor Gregory Vos met Hailey (Cadency Van ’T Gelutt – F: Davy Wederholdt), een 8ste plaats voor Jean-Michel Pirotte met Nistria van den Eik (Tonixe – F: Fam Vermeir), een 12de plaats voor Laetitia Surin met Odyssee des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Van Der Straeten – Ponthoz) en een 14de plaats voor opnieuw Caroline de Laet, ditmaal met Nektar de Vauxelles (Etoile Van’t Oudbos – F: Rene Loeys).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions