Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 23:27 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: C. Philippe blijft winnen!

Voor de tweede dag op rij heeft onze landgenote Charlotte Philippe op de Springtour van Bonheiden de rubriek voor de 7-jarige paarden op haar naam weten te schrijven! In het zadel van de SBS-gefokte merrie Godiva S (Andiamo – F: Albert Peffer), waarmee ze de laatste weken al tal van rubrieken wist te winnen op zowel nationaal als internationaal niveau, kwam zij in de 2de fase over de meet in 25.57 seconden en mocht zo dus opnieuw bovenaan het klassement plaatsnemen.

 

Na een 3de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Egyptenaar Abelrahman Ikram met Zangersheide-gefokte Hooligan R Z (Hoock DK – F: Stal De Krochten). Het duo kruiste de meet in 26.86 seconden en kwam zo toch ruim een seconde tekort op Philippe te bedreigen. Het brons ging dan weer naar onze Noorderburen met Sabrina van Rijswijk met de KWPN-gefokte Happyfee (Grison van den Bisschop – F: Y. Okkerman). Zij wisten de klok te stoppen op 27.45 seconden en mochten zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

De 4de plaats was voor de Zuid-Koreaan Jaehee Jun, die in het gezelschap was van de Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot) die we nog kennen van onder het zadel van Virginie Thonon. Zij snelden naar een chronotijd van 27.63 seconden en haalden zo dus net het podium niet. De Duitser Harm Lahde sloot de top van het klassement af op de 5de plaat. Hij zette met de KWPN-gefokte Oak Grove’s Zilzal (Zambesi TN – F: R. De Groot) een tijd neer van 28.11 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jos Verlooy met Ernie Of Greenhill Z (Emerald Van ’t Ruytersho – F: Philip Gysbrechts ), een 9de plaats voor Gregory Wathelet met Argentina de La Marchette (Acajou de La Marchett – F: Hubert Wathelet), een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry), een 11de plaats voor Hanne Mertens met Meursault Di Fer (I Am Moerhoev’s Star – F: Jan Mertens) en een 12de plaats voor opnieuw Christophe Vanderhasselt, ditmaal met Gotha de La Brasserie (I’m Special de Muze – F: Jacques Pellaux).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions