Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 22:51 - Jumping

CSI3* Bonh.: Appelen net naast het podium...

Om klokslag 11.00u stond vanmiddag op de Springtour van Bonheiden reeds de 1.45m hoofdrubriek van de dag op het programma. Het was Jeroen Appelen die daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen! Appelen, die gisteren ook schitterde met een 2de plaats in de rubriek voor de 6-jarige paarden, zette in de 2de fase met zijn 13-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino) een tijd van 28.89 seconden op het scorebord en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

De snelste van het peloton was de in ons land gevestigde Brit Joe Clee. Die zat in het zadel van de 16-jarige Alzu Ohio (Optimum Vd Wellington) en wist de klok te stoppen op 28.20 seconden. De 2de plaats was voor de Fransman Gregory Cottard. Die kruiste met de 8-jarige Bibici (Norman Pre Noir) de meet in 28.52 seconden en wist daarmee net zijn landgenoot Geoffroy de Coligny voor te blijven. Die kwam met zijn 14-jarige Raimondo du Plessis (Calin du Plessis) dan weer over de meet in 28.71 seconden wat hem een 3de plaats opleverde. De 5de plaats tenslotte was nog voor de sneller Duitser Felis Hassmann. Die wist met de 14-jarige Cayenne WZ (Claudio) de meet te halen in 29.49 seconden.

 

Verder wisten ook de broers Christophe en Yves Vanderhasselt de prijzen te halen in dit hoofdnummer. Christophe werd 6de met zijn Identity Vitseroel (Air Jordan Z) terwijl er voor Yves dan weer een 8ste plaats was met Hetman Of Colors (Calvaro).

 

TAGS   |   GEOFFROY DE COLIGNY   |   GREGORY COTTARD   |   JEROEN APPELEN   |   JOE CLEE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions