Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 22:37 - Jumping

CSIYJ Opgl.: Guisson leidt Belgisch podium!

In het Sentower Park in Opglabbeek stond vanmorgen na de 1.30m ochtendrubriek voor de Juniors opnieuw een 1.30m rubriek op het programma, ditmaal voor zowel de Juniors als voor de Young Riders. Daarin kregen we een podium bestaande uit 3 Belgische amazones. Op kop van dat podium stond Aurelia Guisson met haar 10-jarige merrie Berline From Second Life Z (Berlin). In deze tabel A in 2 fasen snelde zij naar een chronotijd van 27.44 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven.

 

Aline Sercu was hier goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij zadelde de 11-jarige Darranty By Mdl (Warrant) en deed er 29.32 seconden voor de finish te bereiken. De Limburgse Lio Lamers vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij stuurde haar 12-jarige Charming Edition (Namelus R) naar de meet in 30.17 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we de Zweed Philip Svitzer. Die rekende op de 10-jarige Exlusief (Tygo) en strandde net naast een podiumplaats na een finishtijd van 30.28 seconden. De Nederlandse Alexandra Schelling tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij klokte met de 13-jarige Gravin van de Dreef (Cartier Vd Heffinck) af in30.37 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Cedric Nouwen met Heros van het Hezerhof (Nonstop), een 11de plaats voor Thibaut Bollen met Me 2 By Cavalor (Elvis Ter Putte) en een 14de plaats voor Victor Plas met Valse de Diamant (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ALINE SERCU   |   AURELIA GUISSON   |   LIO LAMERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions