Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 22:14 - Jumping

CSI1* Lanaken: Poelmans komt net tekort...

Op de Z-tour van Lanaken ging vanmorgen ook de CSI1* competitie van start. In de 1.25m ochtendrubriek was er daarin meteen een 2de plaats voor onze landgenoot Marijn Poelmans! In het zadel van de 9-jarige ruin Ferrari (Arezzo VDL) kwam Poelmans in deze speedclass over de meet in 57.94 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij laten aan de Marokkaanse ruiter Hicham Chani. Die stuurde de 7-jarige Malibu Quality (Sandro Boy) naar de meet in 57.67 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. De 3de plaats was voor de Fransman Romain Potin. Die zadelde dan weer de eveneens 7-jarige Carla du Stremberg Z (Clintissimo Z) en had er 60.29 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De Duitse Stefanie Paul strandde dan weer net naast het podium. Zij was vergezeld van de 9-jarige Flick Flack Bs Z (Flipper D’Elle) en kruiste de meet in 60.40 seconden. De Mexicaanse ruiter Ernesto Canseco sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 7-jarige Houlana V.S (Glasgow Vh Merelsnest) een tijd van 60.49 seconden op het scorebord.

 

Voor Louise van Laer was er nog een 6de plaats met Canny Blue (Mr. Blue), voor Caroline de Laet een 16de plaats met Medoc de Toxandria (Der Senaat 111) en voor Kirsten Rombouts een 20ste plaats met Mystic River (Der Senaat 111).

 

TAGS   |   MARIJN POELMANS   |   ROMAIN POTIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions