Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 17:19 - Jumping

CSI2* Lanaken: van de Poel op het podium!

Op de tweede dag van de Z-tour in Lanaken stond vanmorgen op de Ratina Z Arena opnieuw een 1.30m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma! De Antwerpse Vicky van de Poel wist daarin voor het beste Belgische resultaat te zorgen met haar 10-jarige merrie Demoiselle de La Pomme (Erco Van ’t Roosakker). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam van de Poel over de meet in 60.51 seconden en verzekerde zich daarmee van een plaatsje op het podium.

 

Net als gisteren waren het de Marokkaanse ruiters die het heft in handen namen met op kop Ali Al Ahrach. Die zadelde de 8-jarige Golden Lady (Cassini Gold) en wist de zege veilig te stellen nadat hij de klok wist te stoppen op 57.84 seconden. Ook zijn landgenoot El Ghali Boukaa wist de chrono onder de 60 seconden te houden. Hij kwam binnen in 59.12 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 8-jarige Galoubet L (...).

 

Net na van de Poel kregen we de Fransman Paul Delforge. Die zadelde de 10-jarige Thekla Belle (Incolor) en zag een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan nadat hij binnenkwam in 60.53 seconden. De 5de plaats was opnieuw voor ons land met Gregory Vos en de 9-jarige merrie Dhahabu de Leau (Dokkum de Rialfo). Vos had er 61.78 seconden voor nodig om zijn parcours af te leggen en sloot daarmee de top 5 van het klassement af.

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Yvonne Christiaensen met Chabbi V Z (Chablis Z), een 17de plaats voor Koen Vereecke met Lou Van ’T Hofken (Elvis Ter Putte), een 19de plaats voor Nathan Budd met Calvi des Rosiers Z (Calvaro Z) en een 21ste plaats voor Koen Vereecke met Musica Van ’T Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld).

 

TAGS   |   GREGORY VOS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions