Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 17:04 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Verlooy wint opnieuw!!

Jos Verlooy is aan een schitterend concours bezig op de Springtour van Bonheiden! Nadat hij gisteren al wist te schitteren door allebei de 1.40m rubrieken van de CSI3* competitie op zijn naam te schrijven was het vanmorgen opnieuw prijs in de 1.40m rubriek! In het zadel van de 9-jarige ruin Kontador Vdm (Eldorado Van De Zeshoek), tevens de volle broer van Japatero Vdm, wist hij in de 2de fase een tijd van 31.02 seconden op het scorebord te zetten en zo dus opnieuw een overwinning aan zijn palmares toe te voegen!

 

De 2de plaats was voor de Franse ruiter Gregory Cottard. Die rekende voor deze rubriek op de 14-jarige Regat d’Aure (Robin II Z), maar kwam na een chronotijd van 32.00 seconden een kleine seconde tekort om Verlooy te verschalken. Op de 3de plaats kregen we Bart Clarys dan weer opnieuw een landgenoot! Clarys zadelde opnieuw zijn 15-jarige ruin El Cid (Caesar Van De Helle) en werd na een chronotijd van 32.70 seconden ook opnieuw 3de.

 

Ook Rik Hemeryck was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hemeryck klokte met de 9-jarige Casssamoon (Casall) af in 32.97 seconden en strandde zo net naast een plaatsje op het podium. De Fransman Guillaume Foutrier, die vanmorgen ook al 2de was achter Ugo Berrittella, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij zette met de 10-jarige Jakke (Kashmir Van Schuttershof) een tijd van 35.12 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Gregory Wathelet met Iphigeneia de Muze (Erco Van ’t Roosakker) en een 11de plaats voor Ugo Berrittella met Picobello Jasmine (Arezzo VDL).  

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GREGORY COTTARD   |   JOS VERLOOY   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions