Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 16:51 - Jumping

CSIOJ Opgl.: Ook Guisson start met winst!

Een half uurtje later dan op de Ashford Arena werd er vanmorgen in het Sentower Park ook gestart op de Stephex Arena. Hier waren het de Juniors die als eerste de ring mochten betreden en ook hier kregen we opnieuw een Belgische overwinning! Tristan Guisson, die gisteren ook al 2 keer de prijzen wist te halen, snelde met zijn 7-jarige Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) in deze 1.30m rubiek rechtstreeks op tijd naar een chronotijd van 60.24 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Britse amazone Antonia Platt. Die zadelde de 8-jarige merrie G Star Blue (Mr. Blue) en had er 60.71 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken. Op de 3de plaats kregen we met de Nederland Gerrit Veenstra nog iemand die gisteren al een keer de prijzen wist te halen. Vergezeld van zijn 7-jarige ruin Homer Van T&L Z (Houston) werd hij na zijn 5de plaats van gisteren vandaag 3de na een chronotijd van 60.80 seconden.

 

De 4de plaats ging naar Duitsland met Calvin Böckmann en de 11-jarige Tant d'Espoir Lindenhof Z (Thunder Van De Zuuthoeve). Zij wisten de klok te stoppen op 61.04 seconden en wisten zo nipt onze landgenote Caro-Belle de Hornois voor te blijven. Die rekende voor dit ochtendnummer op de eveneens 11-jarige Indianapolis (Nabab de Rêve) en bezette de 5de plaats na een finishtijd van 61.06 seconden.

 

Tristan Guisson werd verder nog 6de met Chanel Z (Chippendale Z), Camille Demolie 10de met Chin Chesta (Chin Champ) en Emilia Housen 12de met Supreme du Bois Aile (Iowa).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions