Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 11:39 - Jumping

CSIYJ Opgl.: Housen blijft concurrentie voor

In Opglabbeek startte de 3de dag van het jeugdconcours vanmorgen op de Ashford Arena met een 1.40m rubriek die openstond voor zowel de Young Riders als voor de Juniors. Het was Limburger Alexander Housen die als snelste over de meet wist te komen met zijn 9-jarige merrie Cassandra Hsp (Sandro Boy). Housen stopte in de 2de fase de klok op 29.56 seconden en slaagde er zo als enige in om onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats ging naar de Zwitserse amazone Alexandra Amar. Die deed met haar 9-jarige Aladina du Val Henry (Lando) in 30.04 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar kwam uiteindelijk een kleine halve seconde tekort om Housen van de troon te stoten. Op de 3de plaats kregen we de Britse amazone Jodie Hall Mcateer, die woensdag haar concours al startte met een 2de plaats in de 1.45m openingsrubriek. Zij kruiste met de 8-jarige Quickborn 8 (Quintender 2) de meet in 30.47 seconden en had zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

Dieter Vermeiren, die gisteren nog een 1.35m rubriek wist te winnen, nam vanmorgen de 4de plaats voor zijn rekening. Hij kwam over de meet in 32.58 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige merrie Piepke 111 Z (Plot Blue). De Nederlander Thieu Huijbregts sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij bracht zijn 10-jarige Dalida van de Zuuthoeve (Thunder Van De Zuuthoeve) veilig aan de meet in 33.54 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Lio Lamers met Expected (Cantos) en een 12de plaats voor Amber Frederick met C Prova Z (Clintissimo Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions