Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 11:22 - Jumping

CSI3* Bonh.: Ochtendwinst voor Berrittella

Op de Springtour van Bonheiden blijven de Belgen de overwinningen opstapelen in de rubrieken van de CSI3* competitie! Na overwinningen van Gregory Wathelet en Jos Verlooy gisteren was het vanmorgen de beurt aan Ugo Berrittella om bovenaan het podium plaats te nemen. In de 1.35m ochtendrubriek werd hij de eindlaureaat met de 10-jarige merrie Kouchette Ter Goes Z (Kannan). In een tabel A tegen de klok kwam het duo over de meet in 57.59 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

De Fransman Guillaume Foutrier volgde Berrittella op de 2de plaats. Hij zadelde de 8-jarige Fayerbal du Ronchy (Baloubet du Rouet), maar had er in 60.22 seconden toch ruim meer tijd voor nodig dan onze landgenoot. De 3de plaats was voor de Britse amazone Danielle Farnworth. Die klokte met de 13-jarige Cornascrieble Ferro (S Creevagh Ferro Ex Sieb) af in 60.58 seconden en stond zo dus ook mee op het podium.

 

De Pool Jan Bobik was degene die vanmorgen dat podium dan weer net niet haalde... Hij finishte met zijn 9-jarige Onasis (Calato Kama) in 60.94 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Nederlander Siebe Kramer tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij kruiste met de 8-jarige Gold Digger (Nabab de Rêve) de meet in 61.23 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Fabrice Galdini met Elzas Medico (Vingino) en een 12de plaats voor Wilm Vermeir met King Kong d'Avifauna (Beaulieu's Think Big).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions