Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2019 07:18 - Jumping

CSIOCh Opgl.: Neto de Azevedo wint de GP!

Op het jeugdconcours van Opglabbeek stonden gisteren al direct 2 Grote Prijzen op het programma. In de Grote Prijs voor de Children, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.25m stonden, kregen we een Belgische overwinning dankzij Luiz Felipe Neto de Azevdo en zijn 14-jarige merrie Signora (Stolzenberg). In een barrage waarvoor zich slechts 5 van de 63 combinaties wisten te plaatsen was Neto de Azevedo de enige die het opnieuw foutloos wist te houden! Bovendien zette hij in 45.53 seconden ook nog eens de snelste tijd neer!

 

Het zilver was voor de Duitser Mikka Roth. Die zat in het zadel van de 11-jarige Atthina (Catoki) en verzamelde 4 strafpunten in een tijd van 46.71 seconden. Met Robbe van Boxstael kregen we op de 3de plaats nog een tweede Belg op het podium. Hij rekende voor deze GP op de 15-jarige Elle de Laubry (Kannan) en kreeg in de barrage ook een springfout.

 

Net buiten het podium zagen we dan de Nederlandse amazone Emma Bocken. Ook zij kreeg met de 11-jarige Dagma (Tangelo Van De Zuuthoeve) 4 strafpunten, maar zij deed er in 61.04 seconden net iets langer over. De Britse Jasmin Clark sloot de top 5 van het klassement af met haar 9-jarige Pippa Acord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Albert Bruyneel met Souplesse Vds Z (Stakkato), een 7de plaats voor Louise Ameeuw met Lover Boy Z (Level Z) en een 16de plaats voor Kasper de Boeck met Gerenia (Cantos).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions