Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 23:16 - Jumping

CSIOJ Opgl.: Nuytens leidt Belgisch podium!

Op de Stephex Arena van het Sentower Park stond vanmiddag op het middaguur een 1.30m rubriek voor de Juniors op het programma. Daarin kregen we een integraal Belgisch podium met op kop Gilles Nuytens en zijn 10-jarige Elando CT (Diarado). Nuytens stuurde in deze tabel A in 2 fasen zijn ruin naar de meet in 26.61 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven!

 

De 2de plaats was voor Tristan Guisson met de eveneens 10-jarige Chanel Z (Chippendale Z). Zij hadden er 27.00 seconden voor nodig om hun 2de fase af te leggen en strandden zo op de eerste ereplaats. Marthe van Gorp, die enkele weken geleden verschillende mooie resultaten en overwinningen wist te behalen op de Sevilla Horse Tour, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij klokte af in 27.14 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 10-jarige Mellifluous (Monte Bellini).

 

Net na het podium kregen met Oliver Tuff een ruiter uit Groot-Brittannië. Hij was vergezeld van de ook al 10-jarige Esgracia (Warrant) en wist een tijd van 27.35 seconden op het scorebord te zetten. De Nederlander Gerrit Veenstra sloot het rijtje op de 5de plaats. Hij kroop in het zadel van de 7-jarige Homer Van T&L Z (Housten) en klokte af in 27.86 seconden.

 

TAGS   |   GILLES NUYTENS   |   MARTHE VAN GORP   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions