Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 19:00 - Jumping

CSIOYR Opgl.: Vermeiren snelt naar winst!

Dieter Vermeiren toonde vorige week zijn goede vorm al tijdens de eerste week van de springtour in Bonheiden. Deze week komt de Antwerpenaar echter aan de start tijdens het jeugdfestival in Opglabbeek en daar gaat hij gewoon op zijn elan door! Zo was hij vanmorgen op de Stephex Arena de beste in de 1.35m rubriek voor de Young Riders. Vergezeld van zijn 11-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) zette hij een tijd van 31.37 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Brit Joe Fernyhough. Die zadelde de 9-jarige Carlcourt Quicktime (Westpoint Quickfire) en had er 32.02 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Ook mee op het podium stond de Fransman Lucas Fournier. Die rekende op de 11-jarige Une Inconnu d'OR (Quidam de Rêvel) en wist de klok te stoppen op 32.26 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we Zwitserse amazone Elin Ott met de 15-jarige Ekina van het Ruiterhof (Lambada Van Berkenbroeck). Zij finishte in 33.26 seconden en strandde zo net naast het podium. De Deen Alexander Godsk tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kruiste met de 13-jarige Bukata (Ukato) de meet in 33.65 seconden.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   JOE FERNYHOUGH   |   LUCAS FOURNIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions