Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 17:28 - Jumping

CSI3* Bonh.: Wathelet wint openingsrubriek

Op de Springtour van Bonheiden wordt er deze week in tegenstelling tot vorige week ook op driesterrenniveau gesprongen. De openingsrubriek over een hoogte van 1.35m kende vanmiddag met Gregory Wathelet in ieder geval al een Belgische winnaar! In deze tabel A in 2 fasen werd hij de eindlaureaat met de 10-jarige ruin Sandero (Sandro Boy) nadat hij een chronotijd van 28.20 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Na de overwinning van Charlotte Philippe met Godiva S wist er met de 8-jarige Landiamo S (Andiamo) vandaag nog een fokproduct van Albert Peffer te schitteren. Onder het zadel van de Ierse ruiter Ivan Dalton kwam de hengst over de meet in 28.47 seconden en stond daarmee op de 2de plaats. Het brons ging dan weer naar Frankrijk met Jerome Hurel en de 9-jarige Farouk de Hus Z (For Hero de Hus). Zij klokten af in 29.40 seconden en mochten zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

De Duitser Harm Lahde, die eerder op de dag al 2de was in de rubriek voor de 7-jarige paarden, strandde hier net naast het podium. Hij zadelde de 8-jarige Oak Grove’s Americana (Aganix du Seigneur) en kwam binnen in 29.53 seconden. Op de 5de plaats tenslotte kregen we met Rik Hemeryck opnieuw een landgenoot. Hij was vergezeld van de 9-jarige Cassamoon (Casall) en had er 29.71 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen.

 

Verder was er in deze openingsrubriek nog een 6de plaats voor Yves Vanderhasselt met Keops Vd Begijnakker (Indoctro) en een 12de plaats voor Wilm Vermeir met Gentiane de La Pomme (Shindler de Muze).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   IVAN DALTON   |   JEROME HUREL   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions