Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 16:53 - Jumping

CSIYH1* Göteborg: Patteet net naast de top 5

Gudrun Patteet kreeg gisteren in het Zweedse Göteborg bijzonder slecht nieuws toen haar Sea Coast Pebbles niet door de vetcheck raakte de wereldbekerfinale. De Oost-Vlaamse amazone blijft echter niet bij de pakken zitten en wist zich vanmiddag in het de prijzen te rijden in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Vergezeld van haar BWP-gefokte merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze – F: Johan Rooms-Vandenbranden) kwam zij in de 2de fase binnen in 37.67 seconden en zag daarmee net een top-5 klassering aan haar neus voorbijgaan.

 

Bovenaan het klassement stond de Nieuw-Zeelander Bruce Goodin! Die zadelde de Zweedse Warmbloed Ecs Chacco Blue Jr (Chacco Blue) en wist de overwinning op te eisen na een chronotijd van 35.14 seconden. De andere podiumplaatsen bleven dan weer in eigen land met op de 2de plaats amazone Sofia Björserud. Die stuurde haar Zweedse Warmbloed Cardigan (Cardento VDL – F: Sofia Björserud) naar de meet in 35.76 seconden en wist zo haar landgenoot Olof Smith voor te blijven. Die vervolledigde zo met de ook al Zweedse Warmbloed Tiamathara (Cardento VDL – F: Martin Risberg) het podium na een finishtijd van 36.14 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Zwitserse vice-Wereldkampioen Martin Fuchs! Die rekende op de SBS-gefokte Ghost de Réville (President – F: E.U.R.L. Equi Creuse) en toverde een tijd van 37.15 seconden op het scorebord. Voor de Duitser Christian Ahlmann tenslotte was er nog een 5de plaats. Hij bracht de BWP-gefokte Mandat van de Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel) aan de eindmeet in 37.41 seconden.

 

TAGS   |   BRUCE GOODIN   |   GUDRUN PATTEET   |   OLOF SMITH   |   SOFIA BJORSERUD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions