Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 16:36 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Opnieuw Charlotte Philippe!

Op de Springtour van Bonheiden lijkt er weer geen houden aan onze landgenote Charlotte Philippe! Nadat ze gisterenavond al een rubriek wist te winnen was ze vandaag net voor de middag ook de beste in de openingsrubriek voor de 7-jarige paarden! Samen met haar SBS-gefokte merrie Godiva S (Andiamo – F: Albert Peffer), waarmee ze enkele weken geleden op 1 weekend alle 3 de proeven voor de 7-jarige paarden wist te winnen, snelde ze in de 2de fase naar een finishtijd van 26.52 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De andere klasseringen gingen allemaal naar het buitenland met op de 2de plaats de Duitser Harm Lahde en zijn KWPN-gefokte Oak Grove’s Zilzal (Zambesi TN – F: R. De Groot). Zij klokten af in 27.04 seconden en wisten zo Philippe het dichtst te bedreigen. De 3de plaats ging dan weer naar  Egypte en daarvoor zorgde Abelrahman Ikram. In het zadel van de Zangersheide-gefokte Hooligan R Z (Hoock DK – F: Stal De Krochten) verzekerde hij zich van een podiumplaats nadat hij de klok had weten stoppen op 27.80 seconden.

 

De Duitser Felix Hassmann, die gisteren nog de openingsrubriek van de CSI2* competitie wist te winnen, was hier goed voor de 4de plaats. Hij klokte af in 27.86 seconden en kon daarvoor rekenen op de Hannoveraans-gefokte Georgina 192 (Grey Top – F: Michael Meier). De Litouwer Donatas Janciauskas sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde de Holstein-gefokte Cool Quarz (Quarz) naar de meet in 28.57 seconden.

 

TAGS   |   ABDELRAHMAN IKRAM   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   HARM LAHDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions