Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 16:22 - Jumping

CSIOCh Opgl: Rik Nauta 3de in ochtendrubriek

Terwijl men vanmorgen in Opglabbeek op de Ashford Arena startte met de openingsrubriek voor de Juniors waren het op de Stephex Arena de Children die opnieuw als eerste in de ring verschenen voor een 1.15m rubriek. Net als gisterenavond, toen Louise Ameeuw zich in de picture reed, was er Belgisch succes dankzij Rik Nauta en zijn 12-jarige Titan D Hoyo (Kannan). In een tabel A in 2 fasen kwam het duo over de meet in 29.38 seconden en verzekerde zich daarmee ook van een plaatsje op het podium.

 

De winst ging naar de Noorse amazone Thea K Gulliksen! Die zadelde de 11-jarige Pokerface (Lazio) en wist de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 27.57 seconden. Ook de 2de plaats ging naar Scandinavië met de Zweedse amazone Alica Borglund. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Banjamin (A-Dur) en wist de klok te stoppen op 29.36 seconden.

 

Net na het podium kregen we met de Cajsa-Stina Jönsson nog een jonge Zweedse amazone. Zij zat in het zadel van de 18-jarige Doobie (Irco Mena) en wist de finish te halen in 30.23 seconden. De Deense Filippa Sand Ibsen vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij had er met de 14-jarige Velerne Ask (Cosimo) 30.26 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Kasper de Boeck met Caramel Wijngaardhoeve Z (Chellano Z), een 7de plaats voor Paris Vandousselaere met Non Stop (Nintender) en een 11de plaats voor Luiz Felipe Neto de Azevedo met Anibal de Bacon (Calvaro).

 

TAGS   |   ALICE BORGLUND   |   RIK NAUTA   |   THEA K GULLIKSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions