Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 16:07 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Appelen en Dunon op podium!

In Bonheiden verschenen vanmorgen na de ochtendrubriek voor de 5-jarige paarden ook de 6-jarige paarden al opnieuw in de ring voor hun tweede rubriek! Net als gisteren was het de Brit Michel Fursedonn die met de KWPN-gefokte Ilserov (Zacharov TN) de overwinning wist op te eisen. Fursedonn wist in de 2de fase de klok te stoppen op 26.31 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

Jeroen Appelen, die gisteren ook al startte met een 7de plaats, wist Fursedonn het dichtst te bedreigen! Hij was vergezeld van zijn Zangersheide-gefokte Neverland Z (Numero Uno – F: Yves Vansteenwinkel), maar kwam met zijn tijd van 27.82 seconden toch ruim anderhalve seconde tekort om de Brit van de troon te stoten. Gilles Dunon wist net als gisteren de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. In het zadel van de Zangersheide-gefokte merrie Cava Felinae Z (Centurio 22 – F: Gilles Dunon) kwam hij vandaag binnen in 27.88 seconden, waardoor hij dus opnieuw mee op het podium stond.

 

De 4de plaats ging dan weer opnieuw naar Groot-Brittannië met Katinka Brogaard en haar Zangersheide-gefokte Begonda Z (Big Star Jr KZ – F: J.B.H. Scholten). Brogaard, die ook vorige week al de prijzen wist te halen, snelde naar de eindmeet in 28.23 seconden en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium. De 5de plaats tenslotte was nog voor de Deen Soren Moeller Rohde. Die rekende op de Holstein-gefokte Alegra Ask (Canstakko -  F: Stutteri Ask) en finishte in 28.41 seconden.

 

Ook Melissa Laenen was hier een van de prijswinnaars! Zij werd na ook een dubbele foutloze ronde 12de met Olympic II Eb Z (Olympic Cruz – F: Luk Van Puymbroek).

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   JEROEN APPELEN   |   MICHAEL FURSEDONN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions