Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 15:53 - Jumping

CSIOJ Opgl.: Sterke start voor Caro Baerts!

Nadat de Young Riders en de Children gisteren hun openingsrubriek al afwerkten was het vanmorgen de beurt aan de Juniors om aan hun jeugdconcours in Opglabbeek te beginnen! In de openingsrubriek over een hoogte van 1.40m zagen we een bijzonder sterke Caro Baerts! De Limburgse amazone wist zich namelijk met allebei haar paarden een plaatsje in de top 5 van het klassement te bemachtigen. Met de 8-jarige ruin Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago) greep ze net naast de overwinning... Ze kwam in deze speedclass over de meet in 64.78 seconden en moest zo tevreden zijn met de eerste ereplaats. Met de eveneens 8-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan) kwam ze dan weer binnen in 67.05 seconden waardoor ze net naast een podiumplaats strandde.

 

Ook de Britse amazone Lily Freeman-Attwood startte bijzonder goed aan haar concours in Opglabbeek! Zij werd vanmorgen de eindlaureate met de 13-jarige ruin Barcelona (Mr. Blue), die in het verleden nog te zien was onder het zadel van Karel Cox en zijn echtgenote Marit Haarr Skollerud. Zij kruisten de meet in 64.04 seconden en wisten daarmee de concurrentie het nakijken te geven. Freemaan-Attwood verzekerde zich met de 9-jarige Karibou Horta (Landor S) zelfs nog van een tweede podiumplaats. Ditmaal had ze er 65.37 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken. De Fransman Dylan Ringot vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij wist met 12-jarige Tip Top des Vans (Quidam de Rêvel) te finishen in 67.16 seconden.

 

Voor Tristan Guisson was er verder nog een 6de plaats met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I), voor Thibeau Spits een 12de plaats met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), voor Camille Demolie een 15de en 17de plaats, dit met de paarden Chica Fino (Calido I) en Kalinka Van ’t Heike (Gold Fever van 't Heike) en tenslotte voor Louise Joassin een 23ste plaats met Hermanie (Cabrio Van De Heffinck).

 

 

TAGS   |   CARO BAERTS   |   LILY FREEMAN-ATTWOOD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions