Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 13:02 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Charlotte Philippe net niet..

Charlotte Philippe was gisteren tijdens de openingsdag van de Springtour in Bonheiden al in goede doen en zorgde in de 1.30m rubriek voor de eerste Belgische overwinning. Vanmorgen was de Waalse amazone opnieuw bij de pinken en verzekerde ze zich van een podiumplaats in de rubriek voor de 5-jarige paarden! In het zadel van de Zangersheide-gefokte ruin Electro Vd Kromsteeg Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Ann Van Putte) kwam zij in de 2de fase over de meet in 31.14 seconden en kwam daarmee net tekort voor een tweede overwinning.

 

Die moest ze laten aan de Brit Michael Fursedonn, die gisteren ook al bijzonder sterk voor de dag kwam. Hij zadelde zijn Cevin’s Pleasure (Cevin Z) en wist de concurrentie achter zich te houden na een finishtijd van 30.91 seconden. Fursedonn’s landgenote Peggy Baker nam na Philippe de 3de plaats voor haar rekening. Zij stuurde haar Jozie V.D. Zwinkhoeve (Quicktime) naar de meet in 32.11 seconden en  mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

Ook plaats 4 ging nog naar Groot-Brittannië dankzij Charlotte Hayes en haar Showstoppers Electric Blue (Caretino Gold). Zij hadden er 32.24 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en strandden zo dus net naast een podiumplaats. Onze landgenote Maud Pietroniro vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij zette met de BWP-gefokte Olala (Hunters Screndo – F: Niels De Bruijn) een tijd van 34.56 seconden op het scorebord.

 

Voor thuisamazone Melissa Laenen was er nog een 7de plaats met Eva du Coq (Nippon d’ Elle – F: Rene Legoupil).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   MAUD PIETRONIRO   |   MICHAEL FURSEDONN   |   PEGGY BAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions