Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 07:39 - Jumping

CSI2* Bonh.: Winst voor Charlotte Philippe!

De eerste Belgische zege op de Springtour van Bonheiden was gisterenavond dan toch een feit! Nadat het in de eerdere rubrieken een paar keer net niet lukte was het in het 1.30m rubriek van de CSI2* competitie amazone Charlotte Philippe die daar verandering in wist te brengen. Samen met haar 11-jarige Cordovero By Marstyl (Cambito van de Helle) wist zij in de 2de fase een tijd van 28.70 seconden op het scorebord te zetten en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden!

 

Steve Auwers baalde even, want net als in de 1.35m openingsrubriek greep hij hier net naast de overwinning... Hij stuurde zijn 13-jarige Guantanamo van de Steenbeek (Flamenco Desemilly) naar de meet in 30.26 seconden, maar strandde dus opnieuw op de 2de plaats. De Fransman Swan Bourven vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de eveneens 13-jarige Subtile de Relizane (Flipper D’Elle) met wie hij wist te finishen in 30.51 seconden.

 

De Brit Nick Benterman strandde hier dan weer net naast het podium.... Hij kruiste met de 7-jarige Mistral V/D Roshoeve (Cumthago C) de meet in 33.89 seconden wat hem de 4de plaats opleverde. De Française Julia Dallamano tenslotte was nog goed voor de 5de plaats in het klassement. Zij zette met de 8-jarige VDL Groep Geoffrey (Untouchable 27) een tijd van 34.29 seconden op het scorbord.

 

Gregory Wathelet werd nog 6de met Ace Of Hearts (Aliandro B), Lies Malisart 7de met Charismo C (Catoki), Gregory Wathelet 8ste met Faut-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut), Gilles Dunon 10de met Diago B V/H Aegroschot (Diarado) en Aubri Noyez 11de met Elton Flandria Horse (Quival).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   STEVE AUWERS   |   SWAN BOURVEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions