Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2019 07:21 - Jumping

CSIOCh Opgl.: Louise Ameeuw direct in vorm!

Na de Young Riders kwamen gisteren op het jeugdconcours van Opglabbeek ook de Children een eerste keer in actie! In deze 1.25m rubriek rechtstreeks op tijd waren het de Nederlander Finn Boerekamp en onze landgenote Louise Ameeuw die de hoofdrollen wisten op te eisen door de volledige top 4 van het klassement voor hun rekening te nemen!

 

Ameeuw moest daarbij helaas wel het onderspit delven wat de overwinning betreft... Met haar 11-jarige Lover Boy Z (Level Z), die in het verleden nog te zien was onder het zadel van organisator Ken Ruysen, kwam zij binnen in 61.98 seconden en strandde zo op de 2de plaats. Verder kwam zij ook nog aan de start met de 8-jarige Bamako M’Aurea (Kannan), die ze aan de eindmeet bracht in 63.99 seconden. Deze prestatie leverde haar dan weer een 4de plaats op.

 

Maar het was dus Finn Boerekamp die deze rubriek op zijn naam wist te schrijven. In het zadel van de eveneens 8-jarige Gucci (Chellthago Z) wist hij een tijd van 60.09 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie achter zich te houden. Met een tijd van 62.65 seconden was dus ook de 3de plaats nog voor Boerekamp. Hiervoor kon hij dan weer rekenen op de ook al 8-jarige Gradini (Diarado). De Noorse Sofie Riber-Mohn Borgen sloot het rijtje nog af op de 5de plaats. Zij klokte met de 9-jarige Firefly H (Douglas) af in 64.74 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Anjolie Vanhecke met Melodie du Centaure (Fidjy du Fleury), een 11de plaats voor Chloe van de Walle met Famous One Van Schore (Numero Uno), een 14de plaats voor Luiz Felipe Neto de Azevedo met Signora (Stolzenberg), een 15de plaats voor Jef Peeters met Contiki Ah Z (Contact Van De Heffinck), een 16de plaats voor Paris Vandousselaere met Golden Penny C (Calvaro), een 22ste plaats voor Sophie Schmidt met Al Capone (Alcatraz) en een 24ste plaats voor Catherine Spits met Freestyle van de Withoeve (Concorde).

 

 

TAGS   |   FINN BOEREKAMP   |   LOUISE AMEEUW

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions