Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/03/2019 23:33 - Jumping

CSI2* Bonh.: Auwers grijpt naast de winst

Na de rubrieken voor de 5- en 6-jarige paarden ging vanmiddag op de Springtour van Bonheiden ook de CSI2* competitie opnieuw van start! In een 1.35m rubriek tegen de klok was het Steve Auwers die voor een mooie prestatie wist te zorgen met zijn 10-jarige ruin Extreme M (Vaillant). Auwers snelde naar een finishtijd van 59.31 seconden en kwam daarmee net tekort om een eerste Belgische zege veilig te stellen...

 

Het was de snelle Duitser Felix Hassmann die hier een stokje voor wist te steken. Hij stuurde zijn 14-jarige SI Brazonado (SI Baluarte) naar meet in 57.72 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen! De laatste die zich een podiumplaats wist toe te eigenen was de Fransman TItouan Schumacher. Die rekende op de 8-jarige Amak des Brimbelles Z (Amadeus Z*Brimbelles) en werd 3de nadat hij over de eindmeet kwam in 59.86 seconden.

 

Met een chronotijd van 60.78 seconden was de 4de plaats dan weer voor de Colombiaan Nicolas Toro. Hij kon hiervoor rekenen op de 10-jarige hengst Ecolano Vs Romano (Corland). De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 8-jarige Bali des Cedres Verts (Diamant de Semilly) een tijd neer van 61.53 seconden.

 

Pieter Kenis werd nog 6de met Byzance Mail (Iowa), Zara Poels 12de met High Five (Calvaro), Wilm Vermeir 13de met Joyride  (Toulon), Kim Thiry 14de met Fausto (Dokkum de Rialfo), Jeroen Appelen 15de met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en Rik Hemeryck 17de met Jarvi de Sclef (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   STEVE AUWERS   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions