Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/03/2019 23:17 - Jumping

CSIOYR Opgl.: Podiumplaats voor Morssinkhof!

De internationale jeugd verzamelt deze week in het Limburgse Sentower Park in Opglabbeek, waar de start gegeven wordt van het nieuwe internationale outdoorseizoen! Het waren de Young Riders die als eerste de ring mochten betreden en zij kregen meteen een pittige 1.45m rubriek tegen de klok voorgeschoteld! Simon Morssinkhof was echter meteen in goede doen en wist zich met zijn 11-jarige Daloa (Lupicor) meteen te verzekeren van een plaatsje op het podium! De Limburger wist de klok te stoppen op 64.10 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats in het klassement.

 

De overwinning in deze openingsrubriek ging naar onze Noorderburen met dank aan Tom Schellekens! Die zadel de 10-jarige ruin El-Gore-GO (Namelus R) en slaagde erin een tijd van 63.05 seconden op het scorebord van de Ashford Arena te zetten. De Britse Jodie Hall Mcateer wist Morssinkhof ook voor te blijven... In het zadel van de eveneens 10-jarige Coquin de Coquerie Z (Constul DI Vie Z) kwam zij binnen in 63.73 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Net na Morssinkhof zagen we Deense amazone Phillippa W. Linde. Zij rekende op de ook al 10-jarige Jaguar (Chopin Van Het Moleneind) en kruiste de meet in 66.57 seconden. De Fransman Alex Carlet volgde daarna op de 5de plaats. Hij had er met de 13-jarige Sanga du Garret (Ideal de La Loge) 67.68 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder startte ook Maartje Verberckmoes uitstekend aan haar concours! Zij werd 12de met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte) en 14de met Guidam’s Willow The Second (Willow).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions