Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/03/2019 23:02 - Jumping

CSIYH1* Bonh.: Gilles Dunon op het podium!

Door het drukke programma startte de tweede week van de Springtour van Bonheiden vandaag een dagje eerder als vorige week! Wel net als vorige week waren het de jonge paarden die de spits mochten afbijten en zowel in de rubriek voor de 5- als in die voor de 6-jarige paarden wisten er enkele landgenoten meteen goede zaken te doen!

 

Zo wist Gilles Dunon zich bij de 6-jarige paarden meteen naar een podiumplaats te rijden met de Zangersheide-gefokte merrie Cava Felinae Z (Centurio 22 – F: Gilles Dunon). Dunon, die de vosmerrie sinds kort terug onder het zadel heeft, snelde in de 2de fase naar een finishtijd 29.95 seconden en bezette daarmee de 3de plaats.

 

De rest van de top 5 ging volledig naar Groot-Brittannië en voor de overwinning zorgde Michel Fursedonn met de KWPN-gefokte Ilserov (Zacharov TN). Zij wisten de eindmeet te halen in 27.74 seconden en zo de overige deelnemers achter zich te houden. Holly Hammond nam vervolgens de 2de plaats voor haar rekening. Zij kwam binnen in 28.79 seconden en kon daarvoor rekenen op Landown New Edition. Net na Dunon zagen we dan opnieuw Fursedonn, ditmaal met de BWP-gefokte Newton (Bentley Van De Heffinck – F: C.v.b.a De Manekam). Nu had hij er 30.48 seconden voor nodig om de meet te bereiken en zo haalde hij het podium dus net niet. Charlotte Barry tenslotte nam plaats 5 voor haar rekening. Zij was vergezeld van de SF-gefokte Durango M A (Taquin de l’Extase) en stopte de klok op 30.86 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Jeroen Appelen met Neverland Z (Numero Uno – F: Yves Vansteenwinkel), een 9de plaats voor opnieuw Gilles Dunon, ditmaal met Desperado Z (Der Senaat 111 – F: Franco – Hollants) en een 12de plaats voor Ben Schuurmans met Noulonvit V/D Bien d’17 (Touilon – F: Martin Schuurmans).

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   HOLLY HAMMOND   |   MICHAEL FURSEDONN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions